Over Woodvision

Woodvision

Woodvision is gevestigd in Kampen en Someren. We ontwerpen, ontwikkelen, produceren, dompelen en impregneren kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten. Daarmee zijn we een toonaangevende houtgroothandel en leverancier van vele markten. In West-Europa werken we samen met een uitgebreid dealernetwerk. Daarmee kunnen we de consument van de beste en mooiste tuin(hout)producten voorzien. Sinds 2014 maken we onderdeel uit van de Outdoor Life Group. We zijn ondernemend, trendsettend, innovatief en vinden het erg belangrijk om op een zo natuurlijk en duurzaam mogelijke manier te produceren. Financieel doen we het goed en we blijven groeien. Met een fijn team van 85 collega’s (in het tuinhoutseizoen zelfs 125) wordt daarom dagelijks hard gewerkt. Zo leiden we de enorme vraag naar tuin(hout)producten in goede banen. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Meer dan 70.000 m2 opslag
Ca. 10.000 producten
Meer dan 3.000 uitgaande vrachtwagens per jaar
85 medewerkers
(in het seizoen zelfs 125)

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij willen onze klanten/wederverkopers in staat stellen om de wensen van de consument te blijven vervullen. Dit doen we door het bevorderen van de beleving van privacy, comfort en bescherming bij de inrichting van tuinen. Daarnaast willen wij onze positie als marktleider verstevigen. Dit doen we door ons te focussen op Product Leadership (beste product), Customer Intimacy (beste service) en Operational Excellence (beste prestatie). Daar komen ook onze 3 kernwaarden bij kijken:

Betrokken

Betrouwbaar

Bekwaam

"Nothing beats the scent of wood"

Onze liefde voor hout en groen

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar er wordt voor alle producten die wij aanbieden veel energie verbruikt. Zowel voor de productie als voor het vervoer. De CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste bedreigingen voor mens en milieu. Daarom doen we er alles aan om zo groen mogelijk te produceren. En dat begint bij de keuze voor gecertificeerd hout! Zo komt ons hout uit speciaal aangelegde productiebossen. Hier worden meer bomen geplant dan gekapt. De bomen in deze bossen staan erg dicht op elkaar, waardoor ze een eigen ecosysteem vormen en veel CO2 onttrekken aan de lucht. Hieronder vind je onze keurmerken.

FSC

Keurmerk voor behoud van bossen en duurzaam verantwoord bosbeheer

PEFC

Keurmerk dat garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen

KOMO

Wij verduurzamen volgens de KOMO kwaliteitseisen; kwaliteit zoals beloofd.

CE-normering

Onze speeltoestellen voldoen o.a. aan de gestelde veiligheidseisen

Een kleine impressie van Woodvision