Onze cultuur

Wij, niet ik

Bij Woodvision is de cultuur: wij, niet ik! Samen als team zorgen we ervoor dat onze klanten méér dan tevreden zijn. Wij voelen ons betrokken bij elkaar en zien naar elkaar om. We durven te spreken over mogelijkheden tot verbetering, zowel in producten, processen als in personeel. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Voel jij je verantwoordelijk voor je werk, help je graag anderen en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan pas jij perfect in ons team! Samen zorgen we voor een mooie groei van het bedrijf en onze klanten. En zo kan ook jij persoonlijk bij ons doorgroeien.

Informele werksfeer
Nuchtere mentaliteit
Doorgroeien
Leuke collega's

Wat kan je verwachten van de Woodvision cultuur?

Werken bij Woodvision betekent dat je wel tegen een grapje moet kunnen. We hebben dan ook een informele werksfeer en een nuchtere mentaliteit. Maar er wordt ook hard gewerkt. Een strakke deadline? Dan zetten we met z'n allen de schouders eronder en zorgen we ervoor dat het af komt. Dat zorgt voor een hechte band en goede collegialiteit. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden en we bieden jou de mogelijkheid om door te groeien. Binnen ons bedrijf is er een mooie balans tussen nieuwe medewerkers en medewerkers die al jarenlang in dienst zijn. En onze open cultuur maakt Woodvision een fijne plek om te werken!

Inwerken bij Woodvision

Kom jij ons team versterken? Dan staat er een mooi inwerkprogramma voor jou klaar. Maak kennis met jouw nieuwe collega's en de werkplek en ontdek de vele verschillende aspecten van Woodvision. Tijdens het inwerkprogramma wordt ook de veiligheid behandeld; iets wat we hoog in het vaandel hebben staan. En om een warm bad voor jou te creëren word je via een buddy systeem aan een andere medewerker gekoppeld. Jouw buddy kan jou de weg wijzen, inzichten in Woodvision geven en hij/zij biedt jou een helpende hand.

Maxine_Rond
"De verwachtingen van de klant overtreffen, daar doen we het voor".
Maxine Overweel, medewerker verkoop binnendienst
Herman_Rond
"De beste manier om tuinhout te verduurzamen? Durven!"
Herman Haverkamp, meewerkend voorman
Henry_Rond
"Het is hier vaak spitsuur. Geef niks, als de klant straks maar blij in de tuin zit!"
Henry van Dieren, werfbaas