Veelgestelde vragen

Lijkt het jou leuk om te werken bij Woodvision maar heb je daar nog wat vragen over? Geen probleem! We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat de vacature waarin je interesse hebt doorlopend beschikbaar is of dat de vacature nog niet is vervuld. Samen met jou zal de mogelijke startdatum worden besproken.

Binnen Woodvision kan je zeker doorgroeien! Je krijgt uiteraard de kans om jezelf te ontwikkelen en met een goede dosis motivatie en de juiste mentaliteit is ook doorgroeien mogelijk.

Als dat mogelijk is met jouw functie, dan is dat zeker bespreekbaar.

Heb je gesolliciteerd? Wat leuk! Dan pakken wij jouw sollicitatie voortvarend op en we laten jou zo snel mogelijk (gewoonlijk binnen 3 werkdagen) iets weten.

Nadat je hebt gesolliciteerd wordt jouw sollicitatie door ons beoordeeld. Denken wij dat je goed bij ons past? Dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking. Nog steeds enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek goed is verlopen doen we jou een concurrerend aanbod. Ben jij het hiermee eens? Dan kunnen de contracten getekend worden en heten wij jou van harte welkom bij Woodvision! Heerlijk, elke dag de geur van vers hout om je heen.

Op diverse afdelingen hebben we vaak mogelijkheden voor stages. Denk daarbij aan logistiek, finance of marketing. Heb je ideeën over wat je ons bedrijf kan bieden? Dan gaan we daar graag met je over in gesprek en wie weet kunnen we samen een leuke opdracht formuleren. We zien jouw sollicitatie voor een stage graag tegemoet.

Ja, dat kan zeker! Als Woodvision jou hét bedrijf lijkt om te komen werken, maar je niet de juiste vacature kan vinden, dan kan je een open sollicitatie sturen. Wie weet kunnen we dan samen met jou een mooie functie creëren.

Woodvision is gevestigd aan de Haatlanderdijk 55 te Kampen (Overijssel).

Met de auto is Woodvision erg goed bereikbaar. Woon je in de buurt? Dan kan je ons ook op de fiets goed bereiken. Wens je met het openbaar vervoer te komen? Dan kan je het beste de fiets pakken vanaf Kampen station. Met 10-15 minuten fietsen kan je op jouw nieuwe werkplek zijn. Je kan op het station bijvoorbeeld een OV-fiets huren of er zelf een fiets neerzetten.

Wanneer je bij ons solliciteert, deel je bepaalde gegevens zoals jouw naam, e-mailadres en CV met ons. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat wij met deze gegevens doen. Wij leggen het je graag in het kort uit. Voordat we daarmee beginnen willen we je even laten weten dat jouw persoonsgegevens uitsluitend voor legitieme doeleinden en altijd op basis van één of meerdere 'verwerkingsgronden' zoals opgenomen in de AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) verwerkt worden.

 

Maar wat doen we dan precies met jouw gegevens? Over het algemeen worden deze alleen verwerkt in het kader van het aangaan van een mogelijke arbeidsrelatie met jou of het beoordelen van jouw sollicitatie. Heb je expliciet toestemming gegeven voor het gebruik van jouw gegevens (bijvoorbeeld door een vinkje aan te klikken in Tool2Match)? Dan kunnen wij jouw gegevens voor een bepaalde periode blijven verwerken, met het oogmerk om jou in de toekomst voor een passende functie te kunnen benaderen. Wil je graag meer informatie over wat er met jouw gegevens gebeurt? Bekijk dan onze privacyverklaring

Solliciteren, hoe werkt dat?

1. Solliciteren

Interesse? Dan ontvangen
we graag jouw sollicitatie!

2. Gesprekken

We maken graag de tijd voor je en gaan kijken of we een match voor elkaar zijn.

Icoontje concurrerend aanbod
3. Aanbod

Wij doen jou een concurrerend en compleet aanbod.

4. Contract

Match? Tijd voor het contract!

5. Welkom!

Jouw werkplek is ingericht en het inwerkprogramma ligt voor je klaar.

Staat jouw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.